ZENDOW PREMIUM

Eigenschappen

• Super isolerend: tot Uw = 0,65 W/m²K 
• Voor alle soorten glas: tot 54 mm
• Zeer fijne esthetische profielen
• Halfverdekt opliggende vleugel
• Superieure thermische- en geluidsisolatie
• Bijna geen onderhoud nodig
• Lange levensduur
Super Isolerend

Bij Zendow#Neo Standaard ramen maakt Deceuninck gebruik van Linktrusion-technologie die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie of Uw-waarde. In het kaderprofiel wordt gebruik gemaakt van staaldraad en PVC hardschuim (thermische versterking) waardoor uw woning beter wordt geïsoleerd.
Prekader stopt warmteverlies

Ondanks de aanwezigheid van voldoende isolatie gaat nog in heel wat woningen tot 25% van de warmte verloren via allerlei spleten en kieren. Dat kost gebouwen punten op de EPB-schaal en haalt de energiefactuur van bewoners onnodig naar boven. Om ervoor te zorgen dat er rond raam- en deuraansluitingen geen warme lucht naar buiten of koude lucht naar binnen kan, ontwikkelde Deceuninck een gloednieuw prekader. Dit afwerkingsprofiel helpt, tot in de kleinste kiertjes en vrij van koudebruggen, een luchtdichte aansluiting tussen muur en kaderwerk te realiseren. Warmtelekken rondom ramen en deuren worden zo een halt toegeroepen.
Unieke kleurmethode

De innoverende kleurmethode van Deceuninck geeft uw ramen een extra kwalitatieve uitstraling. Het raam krijgt aan alle kanten een kleurlaag waardoor u geen wit pvc meer ziet, zelfs niet aan de binnenkant wanneer het raam geopend is.          
Kleur – Met zorg gekozen

Over de kleur van uw ramen mag je niet te licht overgaan. Met de kleurensimulator helpen wij u graag verder bij het zoeken van de gepaste kleur bij uw woning. 
Stop alvast met twijfelen en zie direct jouw resultaat!
Lawaai blijft buiten

Heb je soms last van straatlawaai? Of houdt het tuinfeest van de buren je wakker? Dan zijn geluidsdichte ramen iets voor jou! Belangrijk is daarbij het totaalplaatje te bekijken. Want niet alleen de kwaliteit van het glas kan de akoestische isolatie van je raam gevoelig verbeteren, ook de profielen spelen een rol! Lees hier hoe PVC-ramen bijdragen aan een geluidsdichte woning.
Onderhoudsvriendelijk

PVC ramen zijn enorm onderhoudsvriendelijk, ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden waardoor ze weinig onderhoud vragen. Met de innoverende kleurlakken van Deceuninck reflecteren ze het zonlicht in plaats van het te absorberen.
*Beeld en tekst van Deceuninck

OVER ONS


Een expert als het gaat om ramen en deuren in Maldegem. Met een solide basis van meer dan 50 jaar ervaring, adviseren wij de particuliere markt bij maatwerk oplossingen. Zowel in hout als PVC, leveren wij naast ramen en deuren ook zonwering, terrassen, goot- en gevelbekleding en meer.

CONTACT


BEZOEK ONZE SHOWROOM
Dinsdag - Vrijdag van 11u tot 18u
Maandag en Zaterdag enkel op afspraak
Gesloten op zon-en feestdagen

Industrielaan 9B | 9990 Maldegem | 050 71 22 15 | info@dhooge-nv.be