WANDBEKLEDING

Decoramic


De Decoramic-wandbekleding is ideaal voor vochtige ruimtes in huis zoals badkamer of keuken.
De wandtegels zijn 100% watervast en worden eenvoudig blind vernageld of geniet, of meteen op de wand gekleefd. De Decoramic-wandbekleding is beschikbaar in 5 tinten. 

Decoramic Premium


Met Decoramic Premium kan je zowel je vloeren als wanden een nieuwe look geven. De tegels zijn 100% watervast en voorzien van een antisliplaag. Daardoor bieden ze ook voor badkamers en keukens een totaaloplossing.
De Decoramic-Premiumtegels zijn eenvoudig te plaatsen en compatibel met vloerverwarming.

De Decoramic-Premium wandbekleding is beschikbaar in 6 tinten.

Beebo


Zin in binnenbekleding met een futuristisch design? De Beebo-PVC-bekleding voor wanden en plafonds zal uw hoogste verwachtingen overtreffen. Het oppervlak, in 3 mogelijke structuurmotieven, verspreidt het licht optimaal, terwijl de aluminiumtinten perfect passen in hedendaagse projecten voor lofts of moderne woningen.

Primavera


Houdt u van zachte pasteltinten? Dan zullen de moderne en subtiele tinten van de Primavera-PVC-bekleding u ongetwijfeld weten te verleiden.
Maak uw keuze uit de natuurlijke kleuren die zachtheid en rust in uw interieur brengen. Wat uw smaak ook is, met Primavera zit u goed!

Nordica


Liefhebbers van een zacht en sereen interieur zullen Nordica zeker weten te appreciëren. De reliëfstructuur van deze PVC-lambrisering versterkt het materiaaleffect en draagt bij tot een verzorgde en authentieke sfeer.

De planken zijn beschikbaar in 5 kleuren. De zichtbare groeven geven uw decoratie reliëf en zijn ideaal voor lambriseringen.

Vermont


Stel u een materiaal voor dat het warme gevoel van hout combineert met de robuustheid en het onderhoudsgemak van pvc. De Vermont-pvc-bekleding beantwoordt daaraan en geeft uw interieur een warme, traditionele sfeer.

De profielen hebben een V-groef die voor een decoratieve toets zorgt. Ze bestaan in 100 mm of 250 mm (volgens de kleur) en in 7 kleuren.

OVER ONS


Een expert als het gaat om ramen en deuren in Maldegem. Met een solide basis van meer dan 50 jaar ervaring, adviseren wij de particuliere markt bij maatwerk oplossingen. Zowel in hout als PVC, leveren wij naast ramen en deuren ook zonwering, terrassen, goot- en gevelbekleding en meer.

CONTACT


BEZOEK ONZE SHOWROOM
Dinsdag - Vrijdag van 11u tot 18u
Maandag en Zaterdag enkel op afspraak
Gesloten op zon-en feestdagen

Industrielaan 9B | 9990 Maldegem | 050 71 22 15 | info@dhooge-nv.be