VLOERBEKLEDING

Laminaat


Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:
1. Een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.

2. Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.

3. Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.

4. Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden

Parket


Parketvloeren van Quick-Step zijn samengestelde houten vloeren die bestaan uit drie lagen massief hout en bedekt zijn met een beschermende afwerking. Door het zorgvuldig selecteren van grondstoffen en het nauwlettend controleren van het productieproces, kunnen we optimale stabiliteit en duurzaamheid garanderen.

1. Afhankelijk van de parketvloer die je kiest, kan de afwerkingslaag bestaan uit:
  • Zeven lagen uv-geharde vernis op waterbasis, die zorgt dat je vloer vlot schoon te maken is en bescherming biedt tegen slijtage, krassen en vlekken.
  • Twee lagen hoogwaardige olie die borg staan voor een mooi verouderingsproces en een extra mat en natuurlijk uitzicht.

2. Een bovenlaag: een zorgvuldig uitgekozen laag van massief hout (3,2 of 2,5 mm). Deze bovenlaag is verkrijgbaar in een uiterst divers assortiment van kleuren en structuren en kan gezandstraald en opnieuw vernist worden.

3. Een kernlaag: de kern bestaat uit sparrenhout, hevea of HDF en verleent je vloer stabiliteit en duurzaamheid.

4. Een ruglaag van fineer in sparren- of dennenhout, die – in combinatie met de andere lagen – voorkomt dat de vloer vervormt of kromtrekt.

OVER ONS


Een expert als het gaat om ramen en deuren in Maldegem. Met een solide basis van meer dan 50 jaar ervaring, adviseren wij de particuliere markt bij maatwerk oplossingen. Zowel in hout als PVC, leveren wij naast ramen en deuren ook zonwering, terrassen, goot- en gevelbekleding en meer.

CONTACT


BEZOEK ONZE SHOWROOM
Dinsdag - Vrijdag van 11u tot 18u
Maandag en Zaterdag enkel op afspraak
Gesloten op zon-en feestdagen

Industrielaan 9B | 9990 Maldegem | 050 71 22 15 | info@dhooge-nv.be