ZONWERING SCREENS

B1085

B-1085 ZIP zonwering Screen

De collectie B-1085 ZIP zonwering screens hebben een maximale hoogte van 1,8 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1085 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend. 

B1100

B-1100 ZIP zonwering Screen

De collectie B-1100 ZIP zonwering screens hebben een maximale hoogte van 3,5 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1100 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.

B1200

B-1200 ZIP ZONWERING SCREEN

De B-1200 is de nieuwste telg in de uitgebreide Brustor screen familie. Volledig ingebouwd in de  spouwmuur loopt het design naadloos over van de muur naar het raam. Geen storende elementen die het zicht verarmen. Geheel volgens ZIPscreen principe glijdt de screen volautomatisch windvast via de “onzichtbare” zijgeleiders naar beneden. De voorlat houdt de screen strak in het geheel en opgerold verdwijnt die voorlat volledig in de screenkast. ZIP screens zijn de garantie voor windvaste, zonfilterende en insectenwerende raamdoeken.

B1350

B-1350 ZIP Zonwering Screen

De B-1350 ZIP zonwering screen heeft een maximale hoogte van maar liefst 6 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1085 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.

B1100

B-1085 STD zonwering Screen

De collectie B-1085 standaard verticale zonwering screens, met halfronde (B-1085 SR STD) of rechte kast (B-1085 C STD) hebben een compacte en elegante behuizing. Dankzij de kleine discrete kastjes passen deze Brustor screens perfect bij elke gevel. De zonwering screens zijn beschikbaar is vijf standaard kleuren, maar kunnen als optie in elk RAL kleur geleverd worden.

B1100

B-1100 STD zonwering Screen

De collectie B-1100 standaard verticale zonwering screens, met halfronde (B-1100 SR STD) of rechte kast (B-1100 C STD) hebben een compacte en elegante behuizing. Dankzij de kleine discrete kastjes passen de Brustor screens perfect bij elke gevel. De voorlat met het screendoek beweegt op en neer in de zijprofielen. De zonwering screens zijn beschikbaar in vijf standaard kleuren, maar kunnen als optie in elk RAL kleur geleverd worden.

KABELSCREEN ZONWERING

KABELSCREEN ZONWERING

Bij deze budgetvriendelijke versie van de standaard zonwering screens zijn de zijdelingse geleiders vervangen door stijlvolle stalen kabels.

Vanwege hun esthetisch aspect worden kabelscreens zowel binnen als buiten gebruikt.

BINNENZONWERING (INDOOR SCREEN)

BINNENZONWERING

Soms kan geen zonwering buiten voor het glasoppervlak geplaatst worden en is een binnenzonwering het enig mogelijke alternatief.
Indoor screens kunnen discreet ingebouwd worden en zijn standaard uitgerust met een buismotor. In optie zijn zowel motoren met zender als windwerk met zwengel beschikbaar.

TOPSCREEN ZONWERING

TOPSCREEN ZONWERING

TOPscreen is een nieuwe zonwering screen voor horizontale en schuine glaspartijen, lichtstraten, compacte veranda’s en serres. De combinatie van het Brustor veersysteem met de ZIPscreen technologie houdt het doek strak gespannen op elke hoogte, zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort.

TOPscreen voldoet dan ook aan de hoogste europese norm inzake windresistentie (Windklasse 3). In gesloten toestand is TOPscreen zonwering 100% insectenwerend. Volledige verduistering is mogelijk met verduisteringsdoek Soltis B92.

B-2100 UITVALSCHERM

B-2100 UITVALSCHERM

De Brustor B-2100 is een stormvast uitvalscherm met vaste armen. Een sluitende aluminium cassette beschermt het doek en de mechanische onderdelen tegen gure weersomstandigheden. Dankzij een ingebouwd veersysteem blijft het doek steeds onder spanning. Het uitvalscherm B-2100 is beschikbaar met een helling tot 90° of 135° en breedte tot 5 m (gekoppeld: 6 m). In optie kan de standaard motor vervangen worden door windwerk met zwengel.

WINDSCHERM - WINDBLOCKER

WINDSCHERM - WINDBLOCKER

Deze zijkant vormt het ideale scherm tegen indiscrete blikken en tegen de wind. Het zorgt tevens voor wat laterale schaduw. Het Brustor windscherm is manueel te bedienen via een in de hoogte verstelbare handgreep. Het gespannen doek kan rechtstreeks aan de muur of aan een paal bevestigd worden. De geïntegreerde veer zorgt voor een optimale spanning en bevestiging van het doek. De elegante beschermingskast van het doek bestaat uit corrosiebestendig gepoederlakt geëxtrudeerd aluminium.

* Tekst en afbeeldingen Brustor

OVER ONS


Een expert als het gaat om ramen en deuren in Maldegem. Met een solide basis van meer dan 50 jaar ervaring, adviseren wij de particuliere markt bij maatwerk oplossingen. Zowel in hout als PVC, leveren wij naast ramen en deuren ook zonwering, terrassen, goot- en gevelbekleding en meer.

CONTACT


BEZOEK ONZE SHOWROOM
Dinsdag - Vrijdag van 11u tot 18u
Maandag en Zaterdag enkel op afspraak
Gesloten op zon-en feestdagen

Industrielaan 9B | 9990 Maldegem | 050 71 22 15 | info@dhooge-nv.be