PLAFONDBEKLEDING

Plafondbekleding van Maestro


Legt u graag warme accenten in uw interieur? Of hebt u het meer voor koel en strak? D’hooge laat u de keuze. In het gevarieerde aanbod van Maëstro vindt u bijna naadloze plafondpanelen in handige afmetingen. Met 37 designs heeft u bovendien voldoende keuze om uw living, slaapkamer, speelkamer, bureel of welke ruimte ook naar uw smaak af te werken.

Pure wood


U houdt van hout? Dan is PureWood uw stijl. In deze serie vindt u 22 hoogwaardige houtdecoren. Eik, es, olm of berk. Alle panelen hebben een natuurlijk karakter en koppelen de duurzame schoonheid van hout aan een warm en heerlijk thuisgevoel. PureWood is puur plezier: om te plaatsen, te onderhouden en jaren zorgeloos van te genieten! Wist u trouwens dat hout in een tijd van overaanbod aan informatie en technologie voor een heerlijk 

Arctic


Wit brengt rust en comfort binnen in de leefruimte. Het laat kunst en kleuren optimaal tot hun recht komen. Dat tijdloze en creatieve 'slow living'-effect is typisch Arctic. De witte plafondpanelen met een lichte nervenstructuur creëren een strakke en tegelijk rijkelijk kalme atmosfeer. Dankzij de vochtwerende folie zijn ze bovendien zeer goed afwasbaar en hoeft u zich echt om niets nog zorgen te maken. Pure luxe. De Arctic panelen zijn beschikbaar in 8 natuurlijke kleurnuances.

OVER ONS


Een expert als het gaat om ramen en deuren in Maldegem. Met een solide basis van meer dan 50 jaar ervaring, adviseren wij de particuliere markt bij maatwerk oplossingen. Zowel in hout als PVC, leveren wij naast ramen en deuren ook zonwering, terrassen, goot- en gevelbekleding en meer.

CONTACT


BEZOEK ONZE SHOWROOM
Dinsdag - Vrijdag van 11u tot 18u
Maandag en Zaterdag enkel op afspraak
Gesloten op zon-en feestdagen

Industrielaan 9B | 9990 Maldegem | 050 71 22 15 | info@dhooge-nv.be