BEGLAZING


Hoogwaardig isolatieglas voor ramen en gevels


CLIMAPLUS ONE

CLIMAPLUS ONE is een dubbele beglazing die standaard is samengesteld uit een buitenbeglazing in basisglas planiclear, een afstandshouder en een binnenglas met planitherm one coating die isolerend werkt. De Ug-waarde van de CLIMAPLUS ONE bedraagt 1,0 W/m²K.CLIMAPLUS ECLAZ ONE

Bron van licht en welzijn 
Nieuwe en revolutionaire generatie isolatieglas dat maximaal natuurlijk daglicht in huis haalt.
Hoge inval van natuurlijk licht, esthetisch neutraal met een lage reflectie, top thermische isolatie en gratis zonne-energie. CLIMAPLUS ECLAZ ONE voldoet compromisloos aan de hoogste eisen wat energiezuinigheid en comfort betreft.

CLIMAPLUS/CLIMATOP SCREEN

CLIMAPLUS/CLIMATOP SCREEN is een dubbele of drievoudige beglazing met een geïntegreerd zonwerend systeem d.m.v. aluminium lamellen die gekanteld en/of opgetrokken kunnen worden. De beglazing biedt privacy en aanpasbare lichtinval om verblinding te vermijden. Daarnaast zorgt deze beglazing ook voor een verkoelend effect door de zonnewarmte buiten te houden.

CLIMATOP

Hoogrendementsglas voor een verbeterde thermische isolatie en comfort.
CLIMATOP zorgt voor een uitstekende thermische isolatie die nog verder gaat dan dubbel hoogrendementsglas. CLIMATOP vermindert de energieconsumptie en dus de CO2 uitstoot, waardoor gebouwen aan de strengste eisen op vlak van energiezuinigheid voldoen.

CLIMAPLUS SUN

Optimaal comfort tijdens alle seizoenen 

CLIMAPLUS SUN is een dubbele beglazing met een coating die zonwerend en isolerend werkt. Deze beglazing beperkt dus oververhitting tijdens zonnige dagen en isoleert tot bijna 3 x meer dan gewoon dubbel glas.

CLIMAPLUS ULTRA GREY

CLIMAPLUS ULTRA GREY: isolatieglas voor de ultieme privacy 
CLIMAPLUS ULTRA GREY is een dubbele beglazing die bestaat uit een laag PARSOL ULTRA GREY, in de massa getint glas in intens grijs, dat in de buurt van zwart komt.
De beglazing biedt een goede privacy controle met een heel lage lichttransmissie (1%).

OVER ONS


Een expert als het gaat om ramen en deuren in Maldegem. Met een solide basis van meer dan 50 jaar ervaring, adviseren wij de particuliere markt bij maatwerk oplossingen. Zowel in hout als PVC, leveren wij naast ramen en deuren ook zonwering, terrassen, goot- en gevelbekleding en meer.

CONTACT


BEZOEK ONZE SHOWROOM
Dinsdag - Vrijdag van 11u tot 18u
Maandag en Zaterdag enkel op afspraak
Gesloten op zon-en feestdagen

Industrielaan 9B | 9990 Maldegem | 050 71 22 15 | info@dhooge-nv.be