B-128 VERANDADAKZONWERING

De B-128 veranda is een variante op de B-128 pergola waarbij de ZIP screen wordt vastgemaakt bovenop de veranda. De B-128 verandazonwering is net als de B-128 pergola voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Het doek is bij de B-128 veranda uitsluitend zonwerend. De palen zijn vervangen door steunen die rechtstreeks vastgemaakt worden op het verandadak. Op die steunen worden dan de geleiders bevestigd.

Om het doek strak te houden, is eveneens standaard een doekondersteuningsbalk voorzien vanaf 3 meter uitval. De B-128 veranda heeft geen LED verlichting in de geleiders noch in de doekondersteuningsbalk. De B-128 veranda kan, dankzij een set speciaal ontwikkelde steunen, nauw aansluitend naast elkaar ge├»nstalleerd worden. De zijgeleider kan eveneens rechtstreeks op de zijmuur bevestigd worden.

De bediening kan zowel met een afstandsbediening als met een handmatige schakelaar. De B-128 veranda is ook beschikbaar als autonome structuur met 2 palen onder de referentie B-128 Pergola.


MOGELIJKE OPTIES

WINDMETER

De Brustor zonwering screens en zonneluifels kunnen optioneel worden voorzien van een windmeter. Bij felle windstoten activeert deze sensor de motor en worden de screens automatisch in de behuizing opgerold. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken. Een hele geruststelling als u even niet thuis bent!

OVER ONS


Een expert als het gaat om ramen en deuren in Maldegem. Met een solide basis van meer dan 50 jaar ervaring, adviseren wij de particuliere markt bij maatwerk oplossingen. Zowel in hout als PVC, leveren wij naast ramen en deuren ook zonwering, terrassen, goot- en gevelbekleding en meer.

CONTACT


BEZOEK ONZE SHOWROOM
Dinsdag - Vrijdag van 11u tot 18u
Maandag en Zaterdag enkel op afspraak
Gesloten op zon-en feestdagen

Industrielaan 9B | 9990 Maldegem | 050 71 22 15 | info@dhooge-nv.be