B-35 PRESTIGE

TOT 6 BEAUFORT

De B-35 Prestige zonwering is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30 mm x 50 mm en knikarmen van 73 mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). Deze zonneluifels weerstaan dan ook aan een windkracht tot 6 Beaufort (windklasse 3) met een uitval tot 4 m, zelfs bij een doek van 15 m uit één deel.

Optioneel is deze zonwering uitgerust met een volledig gesloten cassette en elektrische verwarming. Als alternatief voor de 5 standaardkleuren zijn in optie 200 andere RAL variaties mogelijk, combineerbaar met enkele honderden verschillende acryldoeken


MOGELIJKE OPTIES

Alle zonneluifels bij D’hooge zijn voorzien van een Somfy motor met bediening, hoogwaardig acryldoek en mogelijke opties.

OVER ONS


Een expert als het gaat om ramen en deuren in Maldegem. Met een solide basis van meer dan 50 jaar ervaring, adviseren wij de particuliere markt bij maatwerk oplossingen. Zowel in hout als PVC, leveren wij naast ramen en deuren ook zonwering, terrassen, goot- en gevelbekleding en meer.

CONTACT


BEZOEK ONZE SHOWROOM
Dinsdag - Vrijdag van 11u tot 18u
Maandag en Zaterdag enkel op afspraak
Gesloten op zon-en feestdagen

Industrielaan 9B | 9990 Maldegem | 050 71 22 15 | info@dhooge-nv.be